de Franse surf

De afwezigheid van de afgelopen dagen is veroorzaakt door veel goede golven. Met uitzondering van woensdag, toen heb ik een rustdag genomen.

Donderdag, vrijdag en zaterdag heb ik gezamenlijk ongeveer 14 uur in het water gelegen, hierdoor had ik aan het einde van deze dagen geen energie/zin om iets op de blog te schrijven.

Verder valt er niet heel veel te vertellen, veel gesurft en hier en daar nog een paar mooie foto’s gemaakt. Meer heb ik in de afgelopen dagen eigenlijk niet gedaan en dat is me eigenlijk best bevallen.

Ik sta nu nog op een voer plaats bij Bisccarosse-plage, mocht je hoe niet naar toe gaan gaan voor het surfen is het zeker waard hier naar toe te gaan voor de natuur.

Het plan voor de komende dagen is om naar het noorden van Frankrijk te rijden (Normandië) en hier een paar dagen te kiten. Ook zijn er woensdag en of donderdag nog golven in Nederland voorspeld doe ik nog wil mee pakken. Even kijken hoe dat gaat lopen.

 

 

3 reacties op “de Franse surf”

  1. Fijn dat je zo heerlijk hebt gesurft. Hoop dat er de komende dagen nog goede wind is zodat je nog heerlijk kunt kiten!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.